Tortellini med skinke  og stegte figner
GæSTEMAD OG FEST

Tortellini med skinke og stegte figner

Enkel og nem pastaret med søde friske figner i skiver, smag fra hvidløg og knas fra hakkede valnødder
  • 4 Personer

Ingredienser

2 pakker tortellini
4 stk. gule løg
- olivenolie
4 stk. figner
1 fed hvidløg
4 spsk. valnødder Hakkede valnødder

Sådan gør du

  1. 1
    Kog en gryde med letsaltet vand til pastaen.  
  2. 2
    Skær løg lige over, og steg dem møre i olie på en pande.  
  3. 3
    Tag op.   
  4. 4
    Skær figner i skiver, og steg dem i kort tid på begge sider sammen med lidt revet hvidløg.  
  5. 5
     Kog tortellini og afdryp dem.  
  6. 6
    Server straks med løg, figner, olie fra panden og valnødder.