Tortellini med skinke og stegte figner

Enkel og nem pastaret med søde friske figner i skiver, smag fra hvidløg og knas fra hakkede valnødder
Tortellini med skinke  og stegte figner
  • 4 Personer

Ingredienser

2 pakker tortellini
4 stk gule løg
- olivenolie
4 stk figner
1 fed hvidløg
4 spsk. valnødder Hakkede valnødder

Sådan gør du

  1. 1.Kog en gryde med letsaltet vand til pastaen.  
  2. 2.Skær løg lige over, og steg dem møre i olie på en pande.  
  3. 3.Tag op.   
  4. 4.Skær figner i skiver, og steg dem i kort tid på begge sider sammen med lidt revet hvidløg.  
  5. 5. Kog tortellini og afdryp dem.  
  6. 6.Server straks med løg, figner, olie fra panden og valnødder.   
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #få ingredienser, #scoremiddag, #weekend og gæster og #pastaret