Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | store æg |
1 tsk. | salt |
- | friskkværnet peber |
- | Olie, til stegning |
75 g | god, fast ost, eks. Vesterhavsost |
2 tsk. | sennep |
1 tsk. | honing |
1 spsk. | hvidvinseddike (eller citronsaft) |
2 spsk. | olivenolie |
- | Salt og peber, efter smag |
100 g | ærteskud eller spinat |
200 g | friske tomater, i skiver |
100 g | god kogt og/eller røget skinke, i skiver |
Sådan gør du
-
1Pisk æggene sammen med salt og peber i en skål.
-
2Varm olien på en pande og fordel ¼ af æggemassen herpå. Steg æggemassen over medium varme, til den er fast. Riv ¼ af osten over, lige inden den er færdig.
-
3Tag den af og forsæt på samme måde med resten af æggemassen.
-
4Pisk imens sennep, honning, hvidvinseddike og olivenolie sammen i bunden af en salatskål. Smag til med salt og peber.
-
5Vend ærteskud og tomater i dressingen.
-
6Fordel først skinken og så salaten på de 4 æggewraps og rul dem sammen. Server
Tip!
Lav en lækker vegetarisk version ved at bruge grillede artiskokker (på glas) i stedet for skinke og blød gedeost i stedet den faste ost. Drys gerne med lidt sorte oliven.