Pizza med grønkål og skinke
- 0 Personer
Pizzadej
2 dl. | hvedemel |
2 dl. | durum mel Eller bare hvedemel |
2 tsk. | bagepulver |
0.75 tsk. | fint salt |
2 dl. | koldt vand |
Tomatsuce
400 g | tomater Hakkede |
3 spsk. | olivenolie |
2 fed | hvidløg |
3 tsk. | tørret oregano |
2 tsk. | balsamico |
lidt | sukker |
lidt | salt og lidt peber |
Fyld
0.5 stk. | rødløg. Tynde skiver |
4 stilke | grønkål Bladene rives i mindre stykker |
lidt | olie |
4 kugler | mozarella Skæres i skiver |
8 skiver | parmaskinke |
Tilbehør
lidt | grøn salat |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 250 grader. Bland alle de tørre ingredienser til pizzadejen. Tilsæt vandet lidt ad gangen, til dejen kan samles med hænderne. Ælt dejen igennem i 3-4 min. Del den i 4 lige store kugler og lad dem hvile i 5 min.
-
2Kom alle ingredienserne til tomatsaucen i en blender, og blend saucen ensartet.
-
3Rul dejene ud til 4 tynde pizzaer og læg på bagepapir. Fordel tomatsaucen på bundene og læg frisk mozzarella og rødløg på. Vend grønkål med lidt olie, salt og peber.
-
4Bag pizzaerne i ca. 5-7 min. Tag dem ud og fordel grønkål ovenpå. Sæt pizzaerne i ovnen igen, og bag, til osten er helt smeltet, og grønkålen er gylden i kanten.
-
5Top pizzaerne med god parmaskinke ved bordet.