8 ting du kan lære i din sommerferie

Sommerferien giver timer og dage til fordybelse, måske skal du bruge tiden på også at lære noget nyt eller trimme noget, du egentlig godt kan i forvejen. Du kan forfine din håndskrift, lære at binde knob, blive god til at pifte etc. Samvirke har samlet 8 ting, du kan bruge sommeren på at lære

Bliv en haj til hurtiglæsning

Hurtiglæsning er noget, alle kan lære. Det handler bare om at kende de rigtige værktøjer og strategier til at øge både fart og forståelse, når du læser! Samvirke har talt med Anja Thybo fra Uddannelseshuset, som underviser i hurtiglæsning. Hun er kommet med 5 gode råd til, hvordan du kan øge dit læsetempo.

Se dem her

Få orden på kragetæerne

Har digitaliseringen sat sig i blyanten? Kom i gang med at finpudse dine kragetæer, så du kan nå at sende sommerpostkort, der er så skønne at modtage, især hvis de kan læses! Her kommer et par råd til, hvordan du kan forbedre og vedligeholde din håndskrift.

Kom i gang!

Lær at sige pyt

Hvordan tackler du situationen, når du har lavet en fejl? Er du god til at trække på skulderen og gå videre, eller slår du dig selv hårdt i hovedet – måske endda i dagevis – over en lille fejl, du har begået? Hvis det sidste er tilfældet, kan du sikkert få gavn af psykolog Marie Aagaard Larsen gode råd.

 Lær at sige pyt!

Lær at binde råbåndsknob

Var du ikke spejder som barn, eller har knob bare aldrig været din stærkeste side? Brug ferien på at finde ud af, om der er gået en gæv spejder tabt i dig!

Knob kan være nyttige, når du skal spænde noget fast på traileren, hænge en gynge eller hængekøje op i haven eller pakke julegaverne ind. Samvirke viser dig her 5 knob, du kan bruge hver dag.

Kom i gang med de knob her!

Lær at pifte!

Synes du også, at det er sejt, når andre kan pifte en hel forsamling til ro eller kan sende et højt pift af sted sammen med klapsalven efter en endt koncert? Nu har du tiden til at få det lært. Så vil du gerne lære at pifte? Thomas viser her, hvordan det skal gøres. Det kræver træning, men prøv dig frem, så skal det nok lykkes.

Fold dine t-shirts og få mere plads i skuffen

Mangler der altid plads i skuffen, når tøjet skal lægges på plads? Du kan blive en sand folde-ekspert over sommeren!

Se, hvordan du kan folde T-shirten let og hurtigt, så den fylder mindst muligt.

Se her hvordan

Fold poserne - så fylder de det rene ingenting!

Hvis du ligesom mange andre er indehaver af ’skuffen’, hvor indkøbsposerne lever som en stor krølle, der, hvis man forsøger at tage 1 op, tager hele skuffen med sig ud på gulvet, så er det pose-folder-tricket, du skal i gang med at træne. Samvirke viser dig her, hvordan du kan skabe orden i en verden af kaos!

Bliv en mester i ølbowling

Ølbowling er et spil for de garvede ølhunde, der ikke er bange for at drikke sig en tår over tørsten!
Spillet har mange regler, og de er forskellige, afhængig af hvem man spiller med. 

Så trænger du til en ny hobby, men vil du egentlig helst også drikke øl imens? Så kast dig ud i ølbowlingens kunst med Samvirke lige her!