ANNONCE ANNONCE honning 4 herlige honningopskrifter Honningbiernes hårde arbejde kommer os til gode, når biavleren høster de gyldne dråber. Honning kan bruges i både det søde og det salte køkken - hvis du da ikke bare smører det på en skive friskbagt, lunt rugbrød. frokost Honningglaseret svinemørbrad og chorizospyd Skønne spyd med to slags gris og luksussalat til. Artiskokker kan virke som et uoverskueligt projekt, men smagen er al arbejdet værd. Og så er artiskok godt for både lever, hjerte og forbrænding. frokost Svensk honningbrød Det søde, svenske rugbrød smager himmelsk til gode oste. Vi serverede en moden gedeost, Tomme de Savoie og en kraftig blåskimmelost, samt lidt bitter salat og figner til. snacks og tilbehør Porrer med honning og sennepsdressing Porrer kan godt være en lidt overset grøntsag, fordi den er skarp i smagen, når den er rå. Når du koger den, forsvinder det skarpe, og i retten her går den så fint i spænd med honning og pære. dessert Bagte ferskner med hjemmelavet citron- og honningis Det behøver ikke at være svært at lave is selv, og denne skønne blanding med citron og honning er klar på en eftermiddag, - selv uden ismaskine. De bagte ferskner fungerer både sommer og vinter. ANNONCE ANNONCE Se også Mad 4 dejlige opskrifter med ærter Pasta 4 hurtige pastaretter Aftensmad Mørbrads-opskrifter: 4 hverdagsfavoritter med mørbrad Læs mere om mad honning køkkenråd
frokost Honningglaseret svinemørbrad og chorizospyd Skønne spyd med to slags gris og luksussalat til. Artiskokker kan virke som et uoverskueligt projekt, men smagen er al arbejdet værd. Og så er artiskok godt for både lever, hjerte og forbrænding.
frokost Svensk honningbrød Det søde, svenske rugbrød smager himmelsk til gode oste. Vi serverede en moden gedeost, Tomme de Savoie og en kraftig blåskimmelost, samt lidt bitter salat og figner til.
snacks og tilbehør Porrer med honning og sennepsdressing Porrer kan godt være en lidt overset grøntsag, fordi den er skarp i smagen, når den er rå. Når du koger den, forsvinder det skarpe, og i retten her går den så fint i spænd med honning og pære.
dessert Bagte ferskner med hjemmelavet citron- og honningis Det behøver ikke at være svært at lave is selv, og denne skønne blanding med citron og honning er klar på en eftermiddag, - selv uden ismaskine. De bagte ferskner fungerer både sommer og vinter.
Alkohol Sober curious: Du kan feste med færre promiller Længe har vi drukket tit og drukket tæt i Danmark. Nu spirer en ny og mere ædruelig bevægelse frem kaldet sober curious, hvor alkohol fylder mere i bevidstheden og mindre i glasset, samtidig med at de alkoholfri alternativer har tydelig fremgang
Alkohol Madbanditten er sober curious: Vælger selv alkohol til og fra Kogebogsforfatter og selvstændig Jane Faerber, også kendt som madbanditten fra citet madbanditten.dk, er sober curious. Hun identificerer sig ikke som afholdskvinde, men vælger alkoholen til og fra, som hun har lyst. Få hendes historie om at gå fra at drikke alkohol per automatik til at tænke, før hun drikker
Alkohol Explainer: Hvad sker der i hjernen, når vi drikker alkohol? Alkohol påvirker en række signalstoffer i hjernen, så vi blandt andet bliver mere impulsive og risikovillige. Samtidig sløves vi af alkoholens giftpåvirkning. Bliv klogere på, hvad der sker, når promillen stiger.
Alkohol Konkurrence: Test din viden om alkohol og vind alkoholfri drikkevarer mm. Hvilke aldersgrupper drikker mest alkohol? Hvornår må man kalde en øl for alkoholfri? Og hvor bliver der drukket mest rødvin? Test din viden om alkohol og vind alkoholfri drikkevarer fra ISH Spirits eller bogen Sober Curious af Ruby Warrington. Konkurrencen slutter 24. februar 2023.
Mad Tilmeld dig Samvirkes opskriftsinspiration og få hurtige og grønne opskrifter og opskrifter på nem aftensmad - vind ny kogebog Få inspiration og forslag til aftensmaden, som vi giver dig pr. email hver mandag , så du ikke behøver bekymre dig om, hvad du skal have til aftensmad. Tilmeld dig opskriftsinspirationen. Ganske gratis og uforpligtende. Vi trækker lod om 10 opskriftsbøger blandt alle tilmeldte
Klima Krisen lærer os, hvad der er vigtigt: Læs om familien, der før brugte 7000 kr. om måneden på dagligvarer, nu er tallet 5000 kr.