Bagte ferskner med hjemmelavet citron- og honningis
Det behøver ikke at være svært at lave is selv, og denne skønne blanding med citron og honning er klar på en eftermiddag, - selv uden ismaskine. De bagte ferskner fungerer både sommer og vinter.

- 4 Personer
Ingredienser
150 g | piskefløde |
150 g | græsk yougurt 10% |
60 g | akaciehonning |
0.5 stk. | revet skal af økologisk citron |
40 g | hakkede pistacenødder |
4 stk | ferskner |
Sådan gør du
- 1.Sæt en skål på en køkkenvægt, og kom den rigtige mængde fløde heri.
- 2.Pisk til skum, og sæt tilbage på køkkenvægten.
- 3.Tilføj yoghurt og honning, og rør cremen sammen.
- 4.Tilføj citron og pistacienødder.
- 5.Rør cremen i din ismaskine, eller sæt den i fryseren, og pisk igennem en gang i timen, indtil isen er gennemfrossen efter cirka 4 timer.
- 6.Sæt ovnen på 175 grader, og sæt hele ferskner på en bradepande med bagepapir.
- 7.Bag møre og let gyldne. Mærk, om de er let bløde efter 30 minutter. Hvis ikke, bag lidt længere.Tag ud, og afkøl, før du deler og fjerner stenen.
- 8.Server is med lun fersken og måske lidt ekstra honning.
Tip!
Ristede, hakkede mandler smager også herligt i isen.
Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert og #få ingredienser