Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
180 g | rugmel |
120 g | fuldkornshvedemel |
1 dl. | hørfrø |
1 dl. | hasselnødder |
1 dl. | rosiner |
3 tsk. | bagepulver |
0.5 tsk. | salt |
5 dl. | A 38 |
0.75 dl. | honning |
Det søde, svenske rugbrød smager himmelsk til gode oste. Her har vi serveret en moden gedeost, Tomme de Savoie og en kraftig blåskimmelost samt lidt bitter salat og figner til.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10