30 opskrifter med broccoli
Broccoli er en mild kål og nem i køkkenet. Den stammer fra Italien og gør sig godt med pasta, hvidløg, parmesan og andre ingredienser fra det italienske køkken. Her er 30 skønne opskrifter med broccoli.
Pizza med broccoli og asparges
Lammefilet og broccoliblomster med bacon
Godt lammekød kræver godt tilbehør. Vi pakker broccolien ind i bacon, så de kan nydes i en mundfuld.
Se opskriften
Kalvesteak med broccoli, ærter og majs
Svinekotelet med broccoli og pestomarinerede kartofler
Grøn forårssuppe med broccoli og rugbrødscroutoner
Med denne opskrift får du masser af grøntsager fra bunden af madpyramiden,
mager yoghurt fra midten, og lidt olivenolie fra toppen.
Se opskriften
Åben ravioli med gedeost, broccoli, spinat og chili
Frittata med broccoli og skinke
Frittata er en italiensk form for æggekage fyldt med skønne grøntsager.
En rest af æggekagen kan kommes i køleskabet til næste dags madpakker, da den også smager godt kold.
Se opskriften
Kartoffelpizza med salat af broccoli med ansjoser og hvidløg
Med denne opskrift får du råvarer fra alle lag i madpyramiden:
Grove grøntsager og kartofler fra bunden, fuldkornshvedemel fra midten, og ost, olivenolie og ansjoser fra toppen.
Se opskriften
Pasta med broccoli og pinjekerner
Med denne opskrift får du masser af grøntsager fra bunden af madpyramiden, fuldkornspasta fra midten, og lidt ost og olivenolie fra toppen.
Se opskriften
Grøntsagsgratin med broccoli, gulerod og lidt ost
Varme, søde grøntsager under en kappe af æggemasse og ost. Et dejligt måltid til den kolde vintertid.
Se opskriften
Benløse fugle med chorizo, kokosmælk, broccoli og nudler
Kylling i flødesauce
Den milde flødesauce krydrer vi med lidt sennep og bouillon, så passer den perfekt til det saftige, lyse kyllingekød. En nem ret, som de fleste kan lide.
Se opskriften
Cremet kålsalat med bacon, rosiner og solsikkekerner
Broccolitærte med løg
Broccolisuppe med parmesantwill
Grøn salat med grønne linser, broccoli og hasselnødder
Karbonader paneret i boghvede og broccolislaw
Karbonader, krebinetter – kært barn har mange navne. Vi laver her en mellemting og panerer ikke dobbelt med mel, æg og rasp, men ruller i stedet kødet i hel boghvede. Det giver en ”crunchy” overflade med en lækker, nøddeagtig smag.
Se opskriften
Pasta med broccoli, asparges og kapers
Røget laks med broccoli og skyrcreme
Stegt laks med krydderurter og broccoli
Svinekoteletter med løgsauce, druer og broccoli
Ingefær gris med stegte asiatiske grøntsager og ris
Stegt svinekotelet med parmaskinke og pasta med persillepesto
Italienske benløse fugle
Stegte nudler med æg, grønt og urter
En smagfuld og super hurtig vegetarret, som kan varieres i det uendelige. Tøm køleskabet for grøntsager, sørg blot for ikke at overstege dem. Det er vigtigt, at der er sprødhed tilbage.
Se opskriften
Langtidsbagt svinenakke på hvid bønnepuré med parmesan
Bøf med stegte grøntsager og bagte kartofler
Broccolisalat med æble og brombær
Laksefrikadeller med hjemmelavet remoulade





























