Kylling i flødesauce

Den milde flødesauce krydrer vi med lidt sennep og bouillon, så passer den perfekt til det saftige, lyse kyllingekød. En nem ret, som de fleste kan lide. 
Kylling i flødesauce
  • 4 Personer

Kylling

500 g kyllingebrystfilet
- olie
2 dl. piskefløde
4 dl. vand
1 stk. bouillon terning økologisk, hønse- eller grøntsagsbouillon
1 tsk. sennep
1 stk. citron

Tilbehør

1 bundt broccoli
500 g frisk pasta

Sådan gør du

  1. 1.Sæt en gryde med vand over til pastaen.
  2. 2.Skær kylling i helt tynde strimler.
  3. 3.Svits i olie på en pande, uden at kødet tager farve.
  4. 4.Kom fløde, vand, bouillonterning og sennep herpå og lad simre i fem minutter.
  5. 5.Smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. 6.Skær broccolien i små stykker og kom i en gryde. Dæk med vand og kom lidt salt heri.
  7. 7.Lad koge al dente i cirka fire minutter.
  8. 8.Kog pastaen efter anvisning.
  9. 9.Server pasta med kylling, sauce og broccoli.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad