Kylling i flødesauce
Den milde flødesauce krydrer vi med lidt sennep og bouillon, så passer den perfekt til det saftige, lyse kyllingekød. En nem ret, som de fleste kan lide.

- 4 Personer
Kylling
500 g | kyllingebrystfilet |
- | olie |
2 dl. | piskefløde |
4 dl. | vand |
1 stk. | bouillon terning økologisk, hønse- eller grøntsagsbouillon |
1 tsk. | sennep |
1 stk. | citron |
Tilbehør
1 bundt | broccoli |
500 g | frisk pasta |
Sådan gør du
- 1.Sæt en gryde med vand over til pastaen.
- 2.Skær kylling i helt tynde strimler.
- 3.Svits i olie på en pande, uden at kødet tager farve.
- 4.Kom fløde, vand, bouillonterning og sennep herpå og lad simre i fem minutter.
- 5.Smag til med citronsaft, salt og peber.
- 6.Skær broccolien i små stykker og kom i en gryde. Dæk med vand og kom lidt salt heri.
- 7.Lad koge al dente i cirka fire minutter.
- 8.Kog pastaen efter anvisning.
- 9.Server pasta med kylling, sauce og broccoli.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad