Lammefilet og broccoliblomster med bacon
AFTENSMAD

Lammefilet og broccoliblomster med bacon

Godt lammekød kræver godt tilbehør. Vi pakker broccolien ind i bacon, så de kan nydes i en mundfuld. 
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg kartofler
250 g broccoli
100 g bacon
500 g lammefilet
- salt og peber
4 spsk. taffelsennep
2 spsk. rapsolie
- Skovsyre

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    kog kartoflerne.
  3. 3
    Del broccolien op i små bundter eller skær dem i tynde lange stilke.
  4. 4
    Pak broccolien ind i bacon.
  5. 5
    Læg pakkerne på en bradepande med bagepapir, og bag dem, indtil baconen begynder at blive sprød, ca. 10 minutter.
  6. 6
    tag pakkerne ud.
  7. 7
    Drys kødet med salt og peber og brun det godt på begge sider i en stegepande.
  8. 8
    Skru ned for varmen, og steg kødet videre, i ca. 5 minutter.
  9. 9
    Rør sennep med olie.
  10. 10
    Server kødet skåret i skiver med broccoli i bacon, sennepsdressing og kartofler.
  11. 11
    Drys lidt skovsyre over retten.
  12. 12
    Hvis det ikke er sæson, riv da lidt limeskal og dryp med lidt limesaft.