Lammefilet og broccoliblomster med bacon
- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | kartofler |
250 g | broccoli |
100 g | bacon |
500 g | lammefilet |
- | salt og peber |
4 spsk. | taffelsennep |
2 spsk. | rapsolie |
- | Skovsyre |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2kog kartoflerne.
-
3Del broccolien op i små bundter eller skær dem i tynde lange stilke.
-
4Pak broccolien ind i bacon.
-
5Læg pakkerne på en bradepande med bagepapir, og bag dem, indtil baconen begynder at blive sprød, ca. 10 minutter.
-
6tag pakkerne ud.
-
7Drys kødet med salt og peber og brun det godt på begge sider i en stegepande.
-
8Skru ned for varmen, og steg kødet videre, i ca. 5 minutter.
-
9Rør sennep med olie.
-
10Server kødet skåret i skiver med broccoli i bacon, sennepsdressing og kartofler.
-
11Drys lidt skovsyre over retten.
-
12Hvis det ikke er sæson, riv da lidt limeskal og dryp med lidt limesaft.