Rodfrugtbiks med pølser i baconsvøb i airfryer
- 4 Personer
- 45 Minutes
Ingredienser
600 g | kartofler små |
4 stk. | gulerødder |
4 stk. | pastinakker |
1 stk. | rødløg |
2 spsk. | olie |
1 spsk. | sennep |
1 spsk. | honning |
3 tsk. | rosmarin tørret |
12 stk. | dadler |
20 skiver | bacon |
200 g | cocktailpølser |
- | salt |
- | peber |
Sådan gør du
-
1Skrub kartoflerne og halvér dem.
-
2Skræl gulerødder og pastinakker, og skær dem i stave. Skær rødløget i både.
-
3Læg evt. et stykke bagepapir i airfryerskuffen, og fordel grøntsagerne herpå.
-
4Rør olie, sennep, honning, rosmarin, salt og peber sammen, og hæld det over grøntsagerne. Tilbered ved 180 °C i ca. 15 minutter. Ryst skuffen 1-2 gange undervejs.
-
5Halvér baconskiverne, og omvikl hver dadel og cocktailpølse med en halv skive bacon. Er der et par pølser til overs, så smager de også fint uden bacon.
-
6Placér de baconsvøbte dadler og cocktailpølser ovenpå rodfrugterne, og tilbered ved 180 °C i yderligere 10-15 minutter, indtil baconet er sprødt og rodfrugterne møre.