ANNONCE ANNONCE citroner 15 syrlige citronopskrifter Alle appelsinerne hænger i gardinerne, mænderne og konerne spiser af citronerne. Den syrlige citrusfrugt smager fantastisk og bliver brugt i et utal af retter, vi har fundet 15 af dem frem. Opskrift Cremet citronpasta med dampet broccoli Tip: Hvis man har lyst er sprødstegt parmaskinke eller chorizopølse godt at drysse på pastaen lige før servering. Opskrift Kylling med citron, urter og kartofler Opskrift Italiensk jordbærdessert med citron og basilikum Opskrift Sesam kylling på spinat med citron og sød chilisauce Opskrift Hurtig økologisk wok med oksekød, nudler og sprøde grøntsager aftensmad Citronfyldt kylling med pasta og trøffel Trøffel i form af trøffelolie eller tynde skiver sort trøffel gør enhver slags pasta til fornem spise. bagværk Pistaciemacarons med citron Små, franske makroner med en forfriskende smag af pistacie og citron. Prøv dem også lagt sammen med en god appelsin- eller ingefærmarmelade. Opskrift Perlebygsalat med blomkål, citron og bønner Udviklet af Anita, www.itasalbum.blogspot.dk og Emilie, www.ganeoggaffel.dk Opskrift Rødtunge dampet med citron og fennikel Opskrift Bagt Vesterhavstorsk med mandel-persilletopping Opskrift Lammerack med hvidløg, citron og paprika frokost Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt Let og ren i smagen med sprødt og syrligt grønt på toppen og cremet mayo på siden. Perfekt som forret eller en let frokost. Fisken bliver lidt fastere i konsistensen, når den trækker med salt og sukker. Opskrift Marmelade med rabarber og citron Denne opskrift har et lavt sukkerindhold. Læs mere om syltning med lavt sukkerindhold på www.diabetes.dk. Opskriften giver ca. 1 liter. bagværk Klassiske hveder med citron og kardemomme Store Bededag byder traditionen tro på bløde, søde hveder. Kardemomme og citron giver den helt rigtige hvedesmag. Opskrift Syltede citrusfrugter ANNONCE ANNONCE Læs mere om citroner opskrifter
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære Guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.