Citronfyldt kylling med pasta og trøffel
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | økologisk kylling |
1 stk. | økologisk citron |
25 g | smør |
1 dl. | blandede urter, for eksempel estragon, oregano, persille |
- | salt og peber |
- | olie |
300 g | pasta |
600 g | grøn bønne |
25 g | smør |
2 tsk. | trøffelolie eller 1-2 sorte trøfler |
Sådan gør du
-
1Stik huller i den hele citron med en spids kniv eller et grillspyd.
-
2Smør smørret ud på citronen, og rul den i de hakkede urter.
-
3Kom citronen ind i kyllingen.
-
4Læg kyllingen i en ildfast form og krydr med salt og peber.
-
5Dryp lidt olie over skindet og stil kyllingen i ovnen.
-
6Steg kyllingen gylden i ca. 1 time.
-
7Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
-
8Kog bønnerne i letsaltet vand i 4-5 minutter.
-
9Afdryp pastaen og vend den med smør og evt. lidt trøffelolie.
-
10Skær evt. trøffel i bladtynde skiver.
-
11Skær kyllingen ud i mindre stykker og server med pasta, trøffel, bønner og kylling samt et stykke af citronen. Der er stadig saft heri til lige at dryppe over retten.