Citronfyldt kylling med pasta og trøffel
Trøffel i form af trøffelolie eller tynde skiver sort trøffel gør enhver slags pasta til fornem spise.

- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | økologisk kylling |
1 stk. | økologisk citron |
25 g | smør |
1 dl. | blandede urter, for eksempel estragon, oregano, persille |
- | salt og peber |
- | olie |
300 g | pasta |
600 g | grøn bønne |
25 g | smør |
2 tsk. | trøffelolie, eller 1-2 sorte trøfler |
Sådan gør du
- 1.Stik huller i den hele citron med en spids kniv eller et grillspyd.
- 2.Smør smørret ud på citronen, og rul den i de hakkede urter.
- 3.Kom citronen ind i kyllingen.
- 4.Læg kyllingen i en ildfast form og krydr med salt og peber.
- 5.Dryp lidt olie over skindet og stil kyllingen i ovnen.
- 6.Steg kyllingen gylden i ca. 1 time.
- 7.Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
- 8.Kog bønnerne i letsaltet vand i 4-5 minutter.
- 9.Afdryp pastaen og vend den med smør og evt. lidt trøffelolie.
- 10.Skær evt. trøffel i bladtynde skiver.
- 11.Skær kyllingen ud i mindre stykker og server med pasta, trøffel, bønner og kylling samt et stykke af citronen. Der er stadig saft heri til lige at dryppe over retten.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad