Citronfyldt kylling med pasta og trøffel
AFTENSMAD

Citronfyldt kylling med pasta og trøffel

Trøffel i form af trøffelolie eller tynde skiver sort trøffel gør enhver slags pasta til fornem spise.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. økologisk kylling
1 stk. økologisk citron
25 g smør
1 dl. blandede urter, for eksempel estragon, oregano, persille
- salt og peber
- olie
300 g pasta
600 g grøn bønne
25 g smør
2 tsk. trøffelolie, eller 1-2 sorte trøfler

Sådan gør du

  1. 1
    Stik huller i den hele citron med en spids kniv eller et grillspyd.
  2. 2
    Smør smørret ud på citronen, og rul den i de hakkede urter.
  3. 3
    Kom citronen ind i kyllingen.
  4. 4
    Læg kyllingen i en ildfast form og krydr med salt og peber.
  5. 5
    Dryp lidt olie over skindet og stil kyllingen i ovnen.
  6. 6
    Steg kyllingen gylden i ca. 1 time.
  7. 7
    Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  8. 8
    Kog bønnerne i letsaltet vand i 4-5 minutter.
  9. 9
    Afdryp pastaen og vend den med smør og evt. lidt trøffelolie.
  10. 10
    Skær evt. trøffel i bladtynde skiver.
  11. 11
    Skær kyllingen ud i mindre stykker og server med pasta, trøffel, bønner og kylling samt et stykke af citronen. Der er stadig saft heri til lige at dryppe over retten.