ANNONCE ANNONCE BAGVæRK Klassiske hveder med citron og kardemomme Store Bededag byder traditionen tro på bløde, søde hveder. Kardemomme og citron giver den helt rigtige hvedesmag. 4 Personer 30 Minutes Ingredienser 20 g gær 2.5 dl danskvand 50 g sukker 1 dl yoghurt 500 g hvedemel - skallen af en halv citron 1 tsk. fint salt 2 tsk. kardemomme 1 stk. æg ANNONCE Sådan gør du 1 Rør 20g gær ud i 2½dl danskvand. 2 Tilsæt 50g sukker, 1dl yoghurt(eller andet syrnet mælkeprodukt), samt 250g hvedemel. 3 Rør indtil det hele er godt blandet. 4 Riv skallen af en halv citron og drys den i dejen sammen med 1 tsk fint salt, 2 tsk. kardemomme, 1 æg og ekstra 250g hvedemel. 5 Ælt dejen i ca. 5 min og sæt den til hævning tildækket, på et lunt sted i 1 time. 6 Form dejen til 8-10 boller og fordel dem i en bradepande med cirka 2cm mellem hver. Lad dem efterhæve i ca.30min. 7 Bag hvederne ved 200grader i ca.20minutter til de er gyldne. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.