Redaktionen anbefaler






»Peberrod og snaps er en kraftig kombination, som er ret voldsom, lige når den kommer i munden, men sekundet efter bliver den helt blød,« fortæller Simon Kristensen, der er manden bag de mange hjemmelavede kryddersnapse hos restaurant Told & Snaps i Nyhavn. Han har hjulpet Samvirke med opskrifter på kryddersnaps, du selv kan lave.
Simon Kristensen er restaurantchef på Told og Snaps, hvor han også er snapseminister med snesevis af hjemmelavede snapse på cv’et.
Tid: 4 dage
Det skal du bruge:
ca. 30 g frisk peberrod
1 flaske klar snaps eller vodka
Sådan gør du:
Skær den friske peberrod i skiver eller mindre stykker og put i et patentglas. Fyld op med snaps. Luk og lad snapsen trække i 4 dage, afhængig af den ønskede styrke. Filtrer den gennem et rent klæde eller kaffefilter.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10