Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
»Agurk i snaps giver en friskhed, som man kender det, hvis putter agurk i vand. Det vil være en ret kraftig snaps, men den får lige et friskt hint« fortæller Simon Kristensen, der er manden bag de mange hjemmelavede kryddersnapse hos restaurant Told & Snaps i Nyhavn. Han har hjulpet Samvirke med opskrifter på kryddersnaps, du selv kan lave.
Denne agurke-snaps vil få en lidt mere bitter nuance, hvis du lader den trække i længere tid.
Simon Kristensen er restaurantchef på Told og Snaps, hvor han også er snapseminister med snesevis af hjemmelavede snapse på cv’et.
Tid: ca. 8 timer
Det skal du bruge:
Sådan gør du:
Fjern kernerne fra agurken. Skær den i mindre stykker og læg skriverne i et patentglas. Fyld op med snaps. Luk og lad snapsen trække i 8 timer. Filtrer den gennem et rent klæde eller kaffefilter. Hvis du har tid derefter, kan du med fordel lade snapsen “hvile” sig i et par timer inden servering.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10