Kryddersnaps med hindbær og stjerneanis: Opskrift på snaps, du kan lave på et par uger
Snaps, der smager af bolsjer
»Snaps med stjerneanis og hindbær leder tankerne hen på Kongen af Danmark-bolsjer,« fortæller Simon Kristensen, der er manden bag de mange hjemmelavede kryddersnapse hos restaurant Told & Snaps i Nyhavn. Han har hjulpet Samvirke med opskrifter på kryddersnaps, du selv kan lave.
Opskrift på snaps med hindbær og stjerneanis
Tid: 2-4 uger
Det skal du bruge:
- 250 g frosne hindbær
- 2 stk. stjerneanis
- 1 flaske klar snaps eller vodka
Sådan gør du:
Put alle ingredienser i et patentglas. Luk og lad snapsen trække i 5-10 dage, afhængig af den ønskede anissmag. Tag herefter stjerneanis op og lad hindbær trække yderligere et par uger (op til 3 uger) og filtrer den gennem et rent klæde eller kaffefilter.