Redaktionen anbefaler






»Citron i snaps giver en frisk og lækker smag og sætter prikken over i’et, hvis du skal lave en flyversjus,« fortæller Simon Kristensen, der er manden bag de mange hjemmelavede kryddersnapse hos restaurant Told & Snaps i Nyhavn. Han har hjulpet Samvirke med opskrifter på kryddersnaps, du selv kan lave.
Denne citron-snaps bliver ekstra blød, hvis du griller citronskiverne, så de karamelliserer.
Simon Kristensen er restaurantchef på Told og Snaps, hvor han også er snapseminister med snesevis af hjemmelavede snapse på cv’et.
Tid: 2-3 dage
Det skal du bruge:
2-3 usprøjtede eller økologiske citroner
1 flaske klar snaps eller vodka
Sådan gør du:
Skær citron i skiver eller mindre stykker og put i et patentglas. Fyld op med snaps. Luk og lad snapsen trække i 2-3 dage, afhængig af den ønskede styrke. Filtrer den gennem et rent klæde eller kaffefilter.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10