Redaktionen anbefaler






»Snaps med dild og dildfrø er en klassiker ved frokostbordet, og den er ret enkel at lave,« fortæller Simon Kristensen, der er manden bag de mange hjemmelavede kryddersnapse hos restaurant Told & Snaps i Nyhavn. Han har hjulpet Samvirke med opskrifter på kryddersnaps, du selv kan lave.
Simon Kristensen er restaurantchef og erklæret snapse-elsker med snesevis af hjemmelavede snapse på cv’et.
Tid: 2-3 uger
Det skal du bruge:
Sådan gør du:
Knus dildfrø. Hak eller kram dild. Put begge ingredienser i et patentglas og fyld op med snaps/vodka. Lad det trække i 2-3 uger og filtrer gennem et rent klæde eller kaffefilter.
Snapsen bliver rundere i smagen, hvis den får lov at hvile efterfølgende, men den kan sagtens drikkes umiddelbart efter filtrering.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10