Redaktionen anbefaler






Falafler med brændenælde, smørristede kastanjer, marmelade af hunderose og sirup lavet på havtorn. Bliver du også sulten? Så tag med naturvejleder Jes Aagaard med ud at sanke i Naturpark Amager. Naturen er et stort spisekammer, og efterårsferien er perfekt til at gå ud og samle lækre og 100 procent bæredygtige bær, frugter, nødder og urter til middagsmaden eller frokosten.
I videoen her fra Naturpark Amager finder Jes Aagaard:
Du kan også være heldig at finde f.eks.:
Hvis du vil på svampejagt, kan du få mere inspiration i videoen Tag med på svampejagt: Sådan kommer du i gang.
Vigtigt: Helt overordnet bør du altid orientere sig på Fødevarestyrelsens hjemmeside, inden du sanker i naturen eller egen have. Styrelsen har 2 plantelister, som altid er opdateret med seneste nyt om spiselige planter og blomster.
https://www.foedevarestyrelsen.dk/Foedevarer/planteliste/Sider/Plantelisten_til_privatbrug.aspx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10