ANNONCE ANNONCE ost 4 lækre, grønne opskrifter med ost Ost klæder mange retter og kan med sin fedme og forskellige smagsnuancer hjælpe med at peppe grøntsagsretter lidt op. Her får du 4 opskrifter på grønne retter med ost. aftensmad Bagt blomkål med broccoli-ostesauce Sådan har du nok ikke fået blomkål før: Overhældt med grøn ostesauce og bagt i ovnen. Selv blomkålsforskrækkede og børn kan være med. Server som hovedret -fx med en simpel og frisk, grøn salat til. aftensmad Pasta med blå ostesauce og bagte rødbeder Du går aldrig galt i byen med en cremet pastaret, og denne version med mild blå ostesauce, bagte rødbeder og frisk timian er også til blåskimmel-skeptikerne. aftensmad Perlespeltsalat med ost, granatæble og jordskokchips Her får du opskriften på en lidt anderledes salat med jordskokker, granatæbler, sprøde jordskokchips og revet ost vendt i en syrlig-sød dressing. frokost Toast med ost, grønkålspesto og syltede rødløg Alle elsker toast. Og når de toppes med grønkålspesto, stegte svampe, spinat, syltede rødløg og ekstra revet ost på toppen, får du både grønt og snask på samme tid. Det er slet ikke dårligt. ANNONCE ANNONCE Se også Ost 12 nye og lækre opskrifter med ost Salat 4 opskrifter med hjertesalat Mad 6 opskrifter med nærende bælgfrugter Aftensmad 19 opskrifter med søde kartofler Aftensmad 10 klassiske opskrifter fra Meyers Læs mere om ost opskrifter grøntsager aftensmad
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.