20 opskrifter på simremad
Simreretter er skønne at varme sig på en kold efterårs- eller vinterdag. Put dig i et varmt tæppe på sofaen, mens gryden eller stegesoen klarer arbejdet ude i køkkenet. Samvirke har samlet 20 opskrifter på simremad.
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Ungarsk gullasch er vinterspise med stort V. Jo længere tid, du giver den lov at simre, jo bedre. Vi serverer vores gullasch med det traditionelle, jødiske madbrød Challah, som smager en smule sødt.
Se opskriften
Coq au riesling med råkost-topping
Bornholmerhane i hvidvin. Vi serverer vores coq au riesling med couscous. Couscous bliver bedst, hvis du damper den.
Se opskriften
Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål
Nyfortolkning af den gode, gamle millionbøf med smag af vildt, øl, enebær, kål og rodfrugter.
Se opskriften
Feijoada
En stor gryde med saft og kraft af forskellige slags kødudskæringer og bønner.
Vi lader gryden simre i op til tre timer og serverer ris og svitset kål til.
Se opskriften
Spaghetti bolognese
Chili-gryde med bønner og tomat
Mørbrad i fad
Mexicansk oksekødsgryde
Put den lille røde habanero hel i gryden og lad den simre med, smag på saucen og tag chilien op, når den har givet nok styrke og smag til sovs og oksekød.
Se opskriften
Osso bucco med øl
Gremolata er det klassiske drys til osso bucco. Det vil sige persille, hvidløg og citronskal. Det skal naturligvis også på vores osso bucco, som vi tilbereder med øl.
Se opskriften
Kalkungullash med svampe og druer på knuste kartofler
Sorte gryde med kartoffelmos
Langtidsstegt oksecuvette med rødløg og fennikel
Spicy kylling i rød karrysuppe
Asiatisk kylling med krydderier, der sørger for varmen i den kolde tid. Kom nudler i suppen, hvis du vil have mere fylde, og spis med pinde, hvis du vil i rejsestemning.
Se opskriften
Krydret lammegryde med rosiner og kikærter
Denne ret er en velsmagende marrokansk inspireret gryderet
Se opskriften
Mørbradgryde med paprika, bacon og champignoner
Langtidsstegt svinemørbrad med stegte rødder
Langtidsstegt lammekølle
Lammekølle er et oplagt valg, når der skal gæster på besøg og god vin i glasset. Husk de friske rosmarin- og timiankviste, så smager kødet guddommeligt, når det kommer ud af ovnen.
Se opskriften
Coq au ØL med efterårets grøntsager
Coq au vin
Kalv i rosmarin, hvidløg og cremet kål



















