Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
3 spsk. | olie |
stk. | kyllingeoverlår eller 1 hel parteret kylling med ben |
8 stk | skalotteløg |
2 cm | revet ingefær |
2 fed | hvidløg, revet |
2 spsk. | karrypasta |
6 dl. | vand |
2 stk | kaffir limeblade gerne tørre |
1 dåse | kokosmælk (400ml) |
100 g | sukkerærter |
- | fiskesauce- efter smag |
- | lidt sukker efter smag |
- | limesaft efter smag |
- | friskhakket koriander drys efter behov |
evt. brød eller nudler, til servering.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10