15 retter med couscous
Couscous stammer fra Nordafrika og er sundere end både pasta og hvide ris. Det er jo dejligt, og derfor har vi samlet 15 opskrifter, hvor couscous er en hovedingrediens.
Couscous sommersalat
Ovnstegte frikadeller med blomkåls ’cous-cous’ og rød peber
Broccoli- og blomkåls couscous og pasta
Couscous-salat af blomkål
Udviklet af Camilla, www.smagpaamaden.dk og Julie Karla, www.juliekarlaskoekken.blogspot.dk
Se opskriften
Marokkansk ossobuco med kikærter
Laks med lynstegte grøntsager
Krydrede kødboller med chilisovs og couscous
Hvis du kan lide det lidt stærkt og krydret, så er denne opskrift lige noget for dig.
Se opskriften
Viktoriabars med karrystegte bananer
En nem og ret eksotisk ret, der fungerer godt med både syrligt, sødt og stærkt. Opskriften er udarbejdet for Savannah af Louisa Lorang.
Se opskriften
Ovnbagt kylling og kvæder
Bagte kvæder får en helt fantastisk, dejlig smag og byder på perfekt balance mellem syrligt og sødt. Her er retten serveret med couscous og rosiner.
Se opskriften
Lammekød i yoghurt med couscous og Lemon Habanero
Lemon Habanero har vindstyrke 8 ud af 15 på Chili Klaus’ version af Beaufort-skalaen. Det er en betydelig styrke, og her begynder du at mærke, hvad en chili virkelig kan. Opskriften på denne mellemøstlige ret med lammekød og couscous er fra bogen "Den er go´i ørerne"/Politikens Forlag af Chili Klaus.
Se opskriften
Courgette blinis med røget laks og glaserede valnødder
Lammebøffer med tomat cous-cous
Lynstegte bønner og oksekød med spicy kokosknas
Hvis du laver denne ret med couscous tager den ikke meget mere end 15 minutter fra start til slut. Det er da effektiv fastfood! Opskriften er udarbejdet for Savannah af Louisa Lorang.
Se opskriften
Coq au riesling med råkost-topping
Bornholmerhane i hvidvin. Vi serverer vores coq au riesling med couscous. Couscous bliver bedst, hvis du damper den.
Se opskriften
Cous-cous salat med tomater, edamame bønner og feta














