Redaktionen anbefaler
| 1 kg | lammebove |
| 1 dl | Jomfruolivenolie + lidt til stegning |
| 1 stk. | porre |
| 2 stk. | løg |
| 4 fed | hvidløg |
| 1 stk. | økologisk citron |
| 1 dl | hønsebouillon |
| 2 stk. | laurbærblade |
| 2 stilke | rosmarin |
| 2 stilke | timian |
| 2 spsk. | Maizena |
| 1 dl | vand |
| 1 stk. | salt og friskkværnet peber |
| 1 stk. | Lemon Habanero eller 1 tsk. chilipulver |
| 1 fed | hvidløg |
| 4 dl | græsk yoghurt |
| 1 spsk. | tørret oregano |
| 1 stk. | salt og friskkværnet peber |
| 1 stk. | Frisk chili efter eget valg |
| 1 stk. | rødløg |
| 2 dl | vand |
| 1 tsk. | spidskommen |
| 1 tsk. | stødt kanel |
| 200 g | couscous |
| 20 stk. | Blade frisk mynte |
| 1 stk. | Saft af en citron |