Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 dl. | fuldkornscouscous |
3 tsk. | salt |
- | Kogende vand eller bouillon |
- | 1 stort granatæble eller 2 små |
1 stk. | lille rødløg, i tynde skiver |
- | Revet skal og saft af 1 økologisk citron |
4 spsk. | olivenolie |
- | salt og peber |
- | 3 stængler lilla grønkål, ½ spidskål eller rødkål |
- | Olivenolie, til stegning/grillning |
1 stk. | agurk |
500 g | halloumi (eller grillost) |
- | Sorte birkes, til drys |
- | Evt. frisk mynte eller oregano, til pynt |
Brug 2 friske appelsiner i stedet for granatæble. Del dem i fileter og brug saften i dressingen.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10