ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Ovnbagt kylling og kvæder Bagte kvæder får en helt fantastisk, dejlig smag og byder på perfekt balance mellem syrligt og sødt. Her er retten serveret med couscous og rosiner. 4 Personer Ingredienser 1 stk. kylling 4 stk. kvæder 4 stk. løg 4 spsk. olivenolie stk. citron - salt og peber 3 dl couscous 4 spsk. rosin ANNONCE Sådan gør du 1 Sæt ovnen på 200 grader. 2 Læg kyllingen i en stor ildfast form. 3 Skær kvæder lige over. Skær løg lige over. Læg dem med skærefladen opad i bradepanden. 4 Bland olie med citronsaft, og krydderier og dryp over det hele. 5 Stil dem midt i ovnen og steg indtil kyllingen er gennemstegt. Det tager cirka 1 time og 15 minutter. 6 Kom couscous og rosiner i en gryde og kog efter anvisning på emballagen. 7 Skær kyllingen i mindre stykker og server med kvæder, løg og sky. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære Guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.