Ovnbagt kylling og kvæder
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | kylling |
4 stk. | kvæder |
4 stk. | løg |
4 spsk. | olivenolie |
stk. | citron |
- | salt og peber |
3 dl. | couscous |
4 spsk. | rosin |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Læg kyllingen i en stor ildfast form.
-
3Skær kvæder lige over. Skær løg lige over. Læg dem med skærefladen opad i bradepanden.
-
4Bland olie med citronsaft, og krydderier og dryp over det hele.
-
5Stil dem midt i ovnen og steg indtil kyllingen er gennemstegt. Det tager cirka 1 time og 15 minutter.
-
6Kom couscous og rosiner i en gryde og kog efter anvisning på emballagen.
-
7Skær kyllingen i mindre stykker og server med kvæder, løg og sky.