Havbars stegt på skind med couscous og spinat
Havbars er en delikat fisk med fint og fast, hvidt kød. Den minder i smagen lidt om multe og sandart, og derfor smager den ekstra godt i denne ret med skarp chilisauce.

- 4 Personer
Ingredienser
3 dl. | coucous, gerne fuldkorn |
8 stk | havbars fileter med skind |
- | salt og peber |
- | olivenolie |
1 dl. | usaltet cashewnød |
300 g | frisk spinat |
- | Sød sur chilisauce |
Sådan gør du
- 1.Tilbered couscous efter anvisning på emballagen.
- 2.Skær små snit i skindet på fisken (ellers krøller den sig sammen, når den kommer på panden).
- 3.Kom olie på en teflonpande og start med skindsiden nedad.
- 4.Der er evt. brug for, at du holder fisken nede med en stegespade det første minut.
- 5.Når skindet er godt og sprødt, vender du fisken og steger den færdig, i alt 5-6 minutter.
- 6.Tag fisken op.
- 7.Tør panden af, og skyld den ren.
- 8.Kom lidt olie på panden og svits nødderne heri.
- 9.Drys med salt og tag op, når de er gyldne.
- 10.Svits nu spinaten heri, indtil den falder sammen.
- 11.Server den varme couscous med fisk, spinat, nødder og chilisauce.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser