Havbars stegt på skind med couscous og spinat
AFTENSMAD

Havbars stegt på skind med couscous og spinat

Havbars er en delikat fisk med fint og fast, hvidt kød. Den minder i smagen lidt om multe og sandart, og derfor smager den ekstra godt i denne ret med skarp chilisauce. 
  • 4 Personer

Ingredienser

3 dl. coucous, gerne fuldkorn
8 stk. havbars fileter med skind
- salt og peber
- olivenolie
1 dl. usaltet cashewnød
300 g frisk spinat
- Sød sur chilisauce

Sådan gør du

  1. 1
    Tilbered couscous efter anvisning på emballagen.
  2. 2
    Skær små snit i skindet på fisken (ellers krøller den sig sammen, når den kommer på panden).
  3. 3
    Kom olie på en teflonpande og start med skindsiden nedad.
  4. 4
    Der er evt. brug for, at du holder fisken nede med en stegespade det første minut.
  5. 5
    Når skindet er godt og sprødt, vender du fisken og steger den færdig, i alt 5-6 minutter.
  6. 6
    Tag fisken op.
  7. 7
    Tør panden af, og skyld den ren.
  8. 8
    Kom lidt olie på panden og svits nødderne heri.
  9. 9
    Drys med salt og tag op, når de er gyldne.
  10. 10
    Svits nu spinaten heri, indtil den falder sammen.
  11. 11
    Server den varme couscous med fisk, spinat, nødder og chilisauce.