Havbars stegt på skind med couscous og spinat
- 4 Personer
Ingredienser
3 dl. | coucous, gerne fuldkorn |
8 stk. | havbars fileter med skind |
- | salt og peber |
- | olivenolie |
1 dl. | usaltet cashewnød |
300 g | frisk spinat |
- | Sød sur chilisauce |
Sådan gør du
-
1Tilbered couscous efter anvisning på emballagen.
-
2Skær små snit i skindet på fisken (ellers krøller den sig sammen, når den kommer på panden).
-
3Kom olie på en teflonpande og start med skindsiden nedad.
-
4Der er evt. brug for, at du holder fisken nede med en stegespade det første minut.
-
5Når skindet er godt og sprødt, vender du fisken og steger den færdig, i alt 5-6 minutter.
-
6Tag fisken op.
-
7Tør panden af, og skyld den ren.
-
8Kom lidt olie på panden og svits nødderne heri.
-
9Drys med salt og tag op, når de er gyldne.
-
10Svits nu spinaten heri, indtil den falder sammen.
-
11Server den varme couscous med fisk, spinat, nødder og chilisauce.