Cremet spinatgryde med feta og fennikel
VEGETAR

Cremet spinatgryde med feta og fennikel

Server spinatgryden med kogt bulgur eller couscous, små cherrytomater og ekstra salatost til drys.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 spsk. olivenolie
2 stk. løg, hakket
3 stk. hvidløg fed presset
1 stk. fennikel i små tern
0.5 tsk. spidskommen, stødt
0.5 tsk. koriander, stødt
1 tsk. garam masala (krydderiblanding)
50 g soltørrede tomater
225 g kogte kikærter
200 g feta smuldret
200 g frisk spinat
- salt
- peber


Tilbehør

- Kogt bulgur eller couscous Og små cherrytomater og ekstra salatost til drys.

Sådan gør du

  1. 1
    Varm olien i en sauterpande over middel varme. Steg løg, fennikel og hvidløg klare og møre i ca. 5 min.
  2. 2
    Tilsæt spidskommen, koriander, garam masala og soltørrede tomater, og lad det stege videre i 2-3 min. Hæld ca.1 dl vand i panden og tilsæt kikærter.
  3. 3
    Smuldr salatosten/fetaen i under om-røring, så den opløses let. Lad det simre i 3-4 min., så større stykker ost smelter ud i saucen.
  4. 4
    Vend til slut spinaten i, lige inden servering
  5. 5
    Lad retten simre under omrøring, så spinaten falder sammen. Smag saucen til og tilsæt evt. ekstra vand, lidt af gangen, hvis konsistensen er meget tyk.
  6. 6
    Smag til med salt, peber og evt. ekstra krydderi. Server spinatgryden varm f.eks. sammen med kogt bulgur og friskt grønt.