10 opskrifter på korn- og risotto
Klassikeren risotto smager fantastisk og cremet, der findes også grovere alternativer i form af eksempelvis korn og perlebyg. Vi har fundet 10 forskellige opskrifter.
Græskar-risotto med saltede græskarkerner
Pink risotto med lakrids
Risotto med øl og blåskimmel
Kraftig ret med oste fulde af smag. Risottoen simrer med pilsner, det giver lidt syre til de fede aromaer. Vi serverer den færdige risotto med grønne bønner og rucola.
Se opskriften
Kornotto med fennikel og gulerod
Kornotto er en nordisk version af den velkendte risotto, blot lavet med perlebyg eller –spelt og nordiske ingredienser som f.eks. dansk Vesterhavsost i stedet for parmesan.
Se opskriften
Risotto med ising og asparges
Risotto med stilton
Stilton gør denne risotto ekstra rund og aromatisk. Servér med grøn salat til, så retten ikke føles for tung.
Se opskriften
Risotto med muslinger til 10 personer
Smuk risotto med gulerødder, hvidløg og muslinger. Husk at tjekke, om muslingerne er gode både før og efter, du tilbereder dem. De skal nemlig være helt friske.
Se opskriften
Risotto med kylling og spinat
Korn-otto med tomat og grøntsager
Ris-otto er en italiensk ret med ris kogt i bouillon med grøntsager. Her har vi skiftet risene ud med perlebyg, der er en slags korn – deraf navnet korn-otto. Korn-ottoen er både sund og klimavenlig – og hurtig at lave.
Se opskriften
And med mandelrisotto og brombær










Se, hvad vi ellers skriver om: #opskrifter