Kraftig ret med oste fulde af smag. Risottoen simrer med pilsner, det giver lidt syre til de fede aromaer. Vi serverer den færdige risotto med grønne bønner og rucola.
4 Personer
Risotto
1 stk.
løg
50 g
smør
3 dl
risottoris
8 dl
hønsebouillon varm
2 dl
pilsner
50 g
blåskimmelost
75 g
parmesanost
Tilbehør
600 g
grøn bønne
1 håndfuld
rucolasalat
ANNONCE
Sådan gør du
1
Hak løget og svits, uden at det tager farve, i en gryde.
2
Vend ris heri.
3
Hæld den varme bouillon over risene og lad simre under låg i 10 minutter.
4
Hæld nu øllen heri og lad simre, imens du rører en gang imellem.
5
Spæd med vand, indtil du får en passende grødlignende konsistens, og risene er møre. Det tager i alt cirka 20 minutter.
6
Lad nu blåskimmelosten smelte i risen.
7
Riv så halvdelen af parmesanosten i og vend rundt.
8
Smag til med salt og peber.
9
Kog bønnerne møre i letsaltet vand. Mærk på dem efter fire, fem minutter.
10
Afdryp.
11
Server risottoen med et drys hakket rucola, resten af osten og bønner til.