Opskrifter: Frikadeller på 9 nye måder
Skal frikadellen smage af Marokko, Frankrig, Kina eller det nordiske køkken?
Alle frikadeller kan røres med en grundfars af 500 gram hakket kød, kalve- og svinekød, lammekød eller oksekød plus 2 æg, 1 dl mælk eller vand, 1 dl rasp eller mel og et revet eller finthakket løg.
Alle frikadeller kan røres med en grundfars af 500 gram hakket kød, kalve- og svinekød, lammekød eller oksekød plus 2 æg, 1 dl mælk eller vand, 1 dl rasp eller mel og et revet eller finthakket løg.
Marokkansk med kanel
Rør den marrokanske fars med 2 fed hakket hvidløg, 1 håndfuld hakket persille, ½ tsk. stødt kanel, ½ tsk. stødt koriander, ½ teske stødt ingefær eller friskrevet ingefær af 3 cm ingefær, 1 tsk. paprika, 1 tsk. safran, 1 spsk. citronsaft. Varier evt. persillen med mynte.








