Sådan griller du bøffen helt perfekt

Løgpulver inden stegning, og limesaft når bøffen er færdig. Sådan lyder 2 af grillguru Johnny Larsens tips til den perfekte bøf på grillen. Se også, hvordan bøffen skal krydres, og hvor længe den skal stege.

Opskrift: 

Brug gerne bøffer af entrecôte

  • Pensl med olie på begge sider
  • Krydr med salt, peber og løgpulver 
  • Steg i 2½ minut på begge sider
  • Servér med lidt limesaft og flagesalt

Tip til stegningen: 

  • Bøffen skal typisk steges 2½ minutter på hver side. 
  • Drej bøffen efter cirka 1 minut. Så opnår du ternede streger på den grillede side. Det ser flot ud!
  • Tjek temperaturen i midten af bøffen med et prik-termometer. 

Se opskriften på Bøf Caveman-style, hvor Johnny Larsen griller direkte på grillkullene

Læs mere om