Brød på bordet og masser af grøntsager er gode kneb, når det gælder om at mætte mange munde. Her får du links på opskrifter, der egner sig til mange, for eksempel suppe og bagte kartofler. Husk at tilpasse mængder med antal
Masser af brød
Hav rigeligt af brød med smør og måske ost. Brød må gerne være af forskellig slags:
Et godt rugbrød, knækbrød og måske også et hvidt brød. Grøntsagerne kan du nøjes med at skylle og sætte på bordet i fine skåle.
Rigeligt med grøntsager
Sørg altid for at have masser af hapsegrøntsager.
Der er mere at vælge imellem også for de småkræsne, når der er et buffetagtigt udvalg af gnaskegrønt.
Vær ikke for ambitiøs
Maden skal ikke være finere eller mere interessant end den mad, du ellers ville sætte på bordet på en hverdag.
Hvis der går præsentationsræs i en madklub, kan man hurtigt miste modet.
Smørrebrød kan være ”fint” nok i madklubben.
Anret i portionsglas
Portionsglas er et godt trick, når man laver mad til mange.
Når du serverer mad i glas til hver enkelt, ved du, at der er nok til alle.
Desserter og salater kan for eksempel serveres i glas.
Spar tid på borddækningen
Bestikket kan sættes i en krukke og servietterne i en bunke, så sparer du tid til borddækning.
Brug de fine fade og skåle
Spar ikke på de gode fade og skåle til maden.
Når maden serveres pænt, bliver den tillokkende, og man bliver glad og får stimuleret appetitten.
Pizza er nem mad til mange
Prøv braddepandepizza, der eventuelt er lavet af færdig pizzadej, som bare skal rulles ud.
Bagte kartofler skal kun have en time i ovnen og kan serveres med cremefraiche, rejer og purløg, suppe, gryderetter, burger og sandwich er også bud på mad, der er nem at lave til mange.