3 slags snackmandler

Server lækre lakridsmandler, søde honningmandler med salt eller paprikamandler som snack til dine gæster

Sådan gør du

Lakridsmandler

3 dl mandler 

2 dl kogende vand 

2 spsk salt 

1 spsk lakridsrodspulver

Drys:

1 tsk lakridsrodspulver

1/2 tsk salt

Honning- og saltmandler

2 dl mandler

1 spsk honning

1 spsk vand

Flagesalt efter behov

Paprikamandler med chiliflager

2 dl mandler

2 dl vand

1 tsk røget paprika

1 tsk salt

Drys: 

En lille håndfuld chiliflager 

Fremgangsmåde

Lakridsmandler 

  1. Skyl mandlerne i koldt vand 
  2. Hæld mandler, kogende vand, lakridspulver og salt i en skål
  3. Lad det trække i 30 minutter og sigt vandet fra 
  4. Kom mandlerne på en bageplade og drys med lakridsrodspulver og salt 
  5. Bag i ovnen på 175 grader i 30 minutter 

Honning- og saltmandler

  1. Hæld mandlerne på en pande og rist dem så de er gennemvarme
  2. Hæld honning og vand på panden og rør rundt til vandet fordamper 
  3. Skil dem fra hinanden på et stykke bagepapir og drys salt på 
  4. Lad køle og server

Paprikamandler

  1. Hæld mandlerne på en pande
  2. Hæld vand, paprika og salt på panden og lad vandet fordampe 
  3. Kom mandlerne på en bageplade og drys med chiliflager 
  4. Bag i ovnen på 150 grader i 25 minutter 

 

Læs mere om