Hjertevafler med is og chokolade
Sådan gør du
Vafler til 2 personer:
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
1 tsk vaniljesukker
25 g sukker
2 dl sødmælk
2 æg
25 g smør
Skallen fra ½ økologisk citron
En stor håndfuld chokoladeknapper
Frysetørret hindbær
Pynt evt. med guldstøv
Vaniljeis - lav evt. din egen
Fremgangsmåde
- Hæld mel, bagepulver, kardemomme, vaniljesukker og sukker i en skål
- Tilsæt mælk og æg og rør rundt
- Smelt smøret og hæld det i blandingen
- Rør rundt og hæld på et vaffeljern
- Lad vaflerne køle og smør derefter et tykt lag is på
- Saml vaflerne, skær dem ud og dyb hjerterne i chokolade
- Pynt med frysetørret hindbær
- Køl i minimum 3 timer og servér