Hjemmelavede Ferrero Rocher
Sådan gør du
12-13 Ferrero Rocher
Fyld
60 g hasselnødder
150 g Nutella
30 g isvafler
Overtræk
150 g mælkechokolade
30 g hasselnødder
- Rist hasselnødderne i 5 minutter på 200 grader
- Gnub hinderne af hasselnødderne i et viskestykke
- Gem 12-13 hele hasselnødder og hak resten
- Kom vaflerne i en pose og knus dem med en kagerulle
- Kom vaflerne, de hakkede hasselnødder og nutellaen i en skål og rør rundt
- Kom nutellakuglerne i fryseren i 5-10 minutter
- Form massen til små kugler med en hel hasselnød i midten
- Sæt dem på køl og smelt chokoladen
- Dyb nutellakuglerne i den smeltede chokolade
- Dyb derefter nutellakuglerne i hakkede hasselnødder og sæt på køl
- Pynt eventuelt med bladguld og server