Hjemmelavede Ferrero Rocher

Lav dine egne sprøde nutellabomber a la de klassiske Ferrero Rocher

Sådan gør du

12-13 Ferrero Rocher

Fyld

60 g hasselnødder

150 g Nutella

30 g isvafler

Overtræk

150 g mælkechokolade

30 g hasselnødder

  1. Rist hasselnødderne i 5 minutter på 200 grader
  2. Gnub hinderne af hasselnødderne i et viskestykke
  3. Gem 12-13 hele hasselnødder og hak resten
  4. Kom vaflerne i en pose og knus dem med en kagerulle
  5. Kom vaflerne, de hakkede hasselnødder og nutellaen i en skål og rør rundt
  6. Kom nutellakuglerne i fryseren i 5-10 minutter
  7. Form massen til små kugler med en hel hasselnød i midten
  8. Sæt dem på køl og smelt chokoladen 
  9. Dyb nutellakuglerne i den smeltede chokolade
  10. Dyb derefter nutellakuglerne i hakkede hasselnødder og sæt på køl
  11. Pynt eventuelt med bladguld og server 

 

Læs mere om