Tropisk frugt med kokoscreme

Frisk frugt i mundrette stykker er altid et morgenmadshit. Vi gør det lidt mere luksus ved at servere dem med en frisk kokoscreme og sprøde kokosflager på.
Tropisk frugt med kokoscreme
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. appelsin
1 stk. melon, i tern
1 stk. mango, i tern
1 stk. ananas, i tern
2 stk passionsfrugter
300 g græsk yoghurt 10%
1 dl. kokosmælk
- Honning, efter smag
4 spsk. kokosflager, til drys
- Frisk mynte, til drys

Sådan gør du

  1. 1.Bland appelsin, melon, mango og ananas i en skål. Vend kødet fra passionfrugterne i.
  2. 2.Rør den græske yoghurt sammen med kokosmælk, og smag til med honning.
  3. 3.Fordel frugten i 4 skåle, og top med kokoscreme, ristede kokosflager og frisk mynte.

Tip!

Prøv med skyr i stedet for græsk yoghurt 10%. Eller brug frugt i sæson, prøv f.eks. friske jordbær og hindbær i juni og juli.

Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert og #morgenmad og brunch