Stegt sild med kartoffelmos
- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | kartofler |
50 g | smør |
2 spsk. | dild, hakket |
600 g | sildefileter |
lidt | Lidt salt og peber |
1 dl. | hvedemel rugmel kan også anvendes |
lidt | smør og olie |
0.5 stk. | fennikel |
2 stk. | avokado |
1 tsk. | citronsaft |
1 dl. | tyttebærmarmelade |
Sådan gør du
-
1Kog kartoflerne møre i vand uden salt.
-
2Mos kartoflerne til mos med smør og kogevand.
-
3Krydr mosen med dild, salt og peber.
-
4Åbn sildefileterne.
-
5Krydr med salt og peber.
-
6Luk dem sammen, og vend dem i mel.
-
7Steg dem gyldne på hver side i cirka 3 minutter.
-
8Snit fennikel fint. Og avokadoer i mindre stykker.
-
9Vend dem med citronsaft, og server dem til de nystegte sild, mos og tyttebær.