Stegt sild med kartoffelmos
Vi serverer sild som svenskerne. Med tyttebær.

- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | kartofler |
50 g | smør |
2 spsk. | dild, hakket |
600 g | sildefileter |
lidt | Lidt salt og peber |
1 dl. | hvedemel rugmel kan også anvendes |
lidt | smør og olie |
0.5 stk. | fennikel |
2 stk | avokado |
1 tsk. | citronsaft |
1 dl. | tyttebærmarmelade |
Sådan gør du
- 1.Kog kartoflerne møre i vand uden salt.
- 2.Mos kartoflerne til mos med smør og kogevand.
- 3.Krydr mosen med dild, salt og peber.
- 4.Åbn sildefileterne.
- 5.Krydr med salt og peber.
- 6.Luk dem sammen, og vend dem i mel.
- 7.Steg dem gyldne på hver side i cirka 3 minutter.
- 8.Snit fennikel fint. Og avokadoer i mindre stykker.
- 9.Vend dem med citronsaft, og server dem til de nystegte sild, mos og tyttebær.