Ristet sandkage med melon og mascarponecreme
DESSERT

Ristet sandkage med melon og mascarponecreme

Nem og herlig dessert som gerne må serveres med et glas køligt dessertvin. Sandkagen skal kun ristes let, så den ikke bliver helt tør.
  • 4 Personer

ingredienser

2 stk. pasteuriserede æggeblommer
1 spsk. sukker
1 spsk. dessertvin (den samme som du drikker til)
125 g mascaponeost
4 skiver sandkage
2 tsk. kakao
- 2 slags meloner, for eksempel vandmelon og galia

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk æg og sukker sammen i en lille skål.
  2. 2
    Vend mascarpone og vin heri.
  3. 3
    Lav kugler af melonerne, eller skær dem i tern, og kom i fire dessertskåle.
  4. 4
    Rist sandkageskiverne på begge sider.
  5. 5
    Kom i skålen, hæld lidt creme på, og drys til sidst kakao over med en lille sigte.