ANNONCE ANNONCE DESSERT Ristet sandkage med melon og mascarponecreme Nem og herlig dessert som gerne må serveres med et glas køligt dessertvin. Sandkagen skal kun ristes let, så den ikke bliver helt tør. 4 Personer ingredienser 2 stk. pasteuriserede æggeblommer 1 spsk. sukker 1 spsk. dessertvin (den samme som du drikker til) 125 g mascaponeost 4 skiver sandkage 2 tsk. kakao - melon 2 slags, for eksempel vandmelon og galia ANNONCE Sådan gør du 1 Pisk æg og sukker sammen i en lille skål. 2 Vend mascarpone og vin heri. 3 Lav kugler af melonerne, eller skær dem i tern, og kom i fire dessertskåle. 4 Rist sandkageskiverne på begge sider. 5 Kom i skålen, hæld lidt creme på, og drys til sidst kakao over med en lille sigte. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter