Nachos med butterbean- og blomkålshummus
Giv din hummus et tvist og basér den på butterbeans og blomkål i stedet for klassikeren med kikærter. Server med nachochips, avocado, revet ost og courgette.

- 4 Personer
Ingredienser
200 g | butterbeans |
1 stk. | Boulion, hønse eller grøntsags |
1 hoved | blomkål |
4 spsk. | olivenolie |
0.5 stk. | citron |
1 stk. | courgette |
1 stk. | rødløg |
0.5 stk. | rød chili |
2 stk | avokado |
1 stk. | lime |
200 g | Nachos |
100 g | revet ost |
Sådan gør du
- 1.Læg bønner i blød i koldt vand i 12 timer. Afdryp.
- 2.Kog møre i vand tilsat bouillonterning i 45-60 minutter.
- 3.Når der mangler 5 minutter af kogetiden, kommer du blomkål skåret i mindre stykker i vandet og koger blomkålen mør.
- 4.Sæt ovnen på 225 grader.
- 5.Afdryp bønnerne og blomkål helt og kom i en blender sammen med olie og lidt citronsaft. Blend til hummuskonsistens. Smag til med salt og peber.
- 6.Skær courgetten i skiver, og steg dem på en grillpande.
- 7.Hak rødløg og chili. Skær avokadoer i både.
- 8.Spred nachos ud på en bradepande, og drys dem med ost.
- 9.Gratiner dem i nogle få minutter.
- 10.Server med hummus og grønt, smag til med lime.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad,
#hovedret,
#passer til sæsonen,
#forret,
#weekend og gæster,
#vegetar og #hverdag