Peberfrugt-dip af runkne peberfrugter
Det skal du bruge:
4 serveringer | 1 time
- 4 røde peberfrugter
- 2 fed hvidløg, pillet
- Olivenolie
- 50g mandler
- 1 spsk tørret oregano
- 1 spsk hvidløgspulver
- 1 tsk chiliflager
- Salt
Topping:
- Frisk oregano
Sådan gør du:
- Tænd din ovn på 175 grader (varmluft), og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.
- Skær peberfrugterne i kvarte, og anret dem på bagepladen med skindet opad. Anret også hvidløgene på bagepladen, og hæld olivenolie på. Bag det hele i 20 minutter. Tilføj mandlerne, og bag yderligere 20 minutter.
- Kom de bagte sager i en skål sammen med resten af ingredienserne, og blend det hele med en stavblender. Smag dippen til med salt, og servér den f.eks. på smørristet brød.