Peberfrugt-dip af runkne peberfrugter

Kassér ikke de triste peberfrugter, men bag og blend i stedet peberfrugterne til en cremet dip, der kan serveres med brød eller som tilbehør til maden

Det skal du bruge:

4 serveringer | 1 time

  • 4 røde peberfrugter
  • 2 fed hvidløg, pillet
  • Olivenolie
  • 50g mandler  
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1 tsk chiliflager
  • Salt

Topping:

  • Frisk oregano

Sådan gør du:

  1. Tænd din ovn på 175 grader (varmluft), og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.
  2. Skær peberfrugterne i kvarte, og anret dem på bagepladen med skindet opad. Anret også hvidløgene på bagepladen, og hæld olivenolie på. Bag det hele i 20 minutter. Tilføj mandlerne, og bag yderligere 20 minutter.
  3. Kom de bagte sager i en skål sammen med resten af ingredienserne, og blend det hele med en stavblender. Smag dippen til med salt, og servér den f.eks. på smørristet brød.