Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
5 dl. | sødmælk |
120 g | rørsukker |
40 g | gær |
20 g | kardemommefrø (vi bruger hele kerner og blender dem i en kaffekværn) |
10 g | salt |
2 stk | æg |
1000 g | fint hvedemel (f.eks. Tipo 00) |
150 g | tempereret smør |
250 g | stuetempereret smør |
250 g | sukker |
25 g | kardemommefrø |
100 g | sukker |
50 g | vand |
1 spsk. | glukosesirup |
1 spsk. | hele kardemommekapsler |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10