Redaktionen anbefaler
| 500 g | kyllingeoverlår (eller -underlår) |
| 2 tsk. | karry |
| 1 tsk. | salt |
| 1 spsk. | olie til stegning |
| 400 g | kartofler |
| 3 stk. | gulerødder store |
| - | olie til stegning |
| 1 stk. | løg |
| 2 fed | hvidløg |
| 3 stængler | citrongræs |
| 2 stk. | stjerneanis |
| 2 stk. | laurbærblade |
| 4 dl | vand |
| 1 dåse | kokosmælk (4dl) |
| 3 spsk. | fiskesauce |
| 4 tsk. | sukker |
| 1 knsp. | peber |
| 1 tsk. | karry |
| 1 tsk. | 3. krydderi |
| - | salt |
| 1 stk. | lime |
| - | salt |
| - | peber |
| 1 håndfuld | koriander |
| - | baguette |