Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
Søde kartofler kan tilberedes på mange måder. Kommer du de søde kartofler i en muffinform, får du små lækre kartoffelmuffins, der både kan serveres som tilbehør til aftensmaden på en hverdag eller når du får gæster på besøg.
Til 6 muffins:
Skræl de søde kartofler, og skær dem i meget tynde skiver, f.eks. med et mandolinjern.
Smelt smørret i en gryde. Pres hvidløg og pluk timian, og tilsæt det til det smeltede smør.
Bland smørret med de søde kartoffelskiver. Tilsæt revet parmesan, salt og peber.
Tænd ovnen på 175-200 grader.
Smør muffinformen, og fordel de søde kartoffelskiver i formen.
Bag i ovnen i 40-60 minutter, til de søde kartoffelmuffins er gennembagte og gyldne.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10