En varm tilføjelse til rismåltidet. Og så er den klar på kun 10 minutter. Rejerne koges hurtigt, så de holder på saften, mens spinaten lynhurtigt koges med. Opskriften er fra Nina Minhs kogebog Spis ris til
2 Personer
10 Minutes
Ingredienser
4 dl.
vand
6 stk
tigerrejer rå
1 håndfuld
spinat
0.5 tsk.
3. krydderi
-
salt
-
peber
Til servering:
1 stængel
forårsløg , den grønne del
ANNONCE
Sådan gør du
1
Bring vandet i kog i en lille gryde på mellemhøj varme. Hak tigerrejerne groft, og hæld dem i gryden. Lad dem koge i ca. 5 minutter, til de skifter farve til lyserød. Skyl og slyng spinaten, og hæld den i suppen. Giv et kort opkog, til den netop falder sammen. Sluk for blusset, og smag til med 3. krydderi, salt og peber.
2
Skyl forårsløgene, og hak den grønne del fint. Drys dem over den varme suppe, og servér.