Brug lidt tid på at snitte kartoflerne, og lad airfryeren gøre resten af arbejdet. Opskriften er fra Casper Sobczyks kogebog 100 airfryeropskrifter
4 Personer
Ingredienser
4 stk.
kartofler mellemstore
2 spsk.
olivenolie
2 tsk.
salt
0.5 tsk.
sort peber
0.25 tsk.
hvidløgspulver
2 spsk.
smeltet smør
2 spsk.
finthakket persille
ANNONCE
Sådan gør du
1
Begynd din tilberedning ved at gøre kartoflerne klar til airfryeren. Vask dem i vand, dup dem tørre med papir/viskestykke. Sæt derefter din airfryer på 177 grader.
2
Skær kartoflerne i tynde skiver, snittene skal være cirka en halv centimeter fra hinanden, men skær ikke hele vejen igennem.
3
Vend kartoflerne i olivenolie – krydr dem derefter med salt, peber og hvidløgspulver.
4
Læg dine kartofler i madkurven fra din airfryer og giv hele omgangen en halv time ved de 177 grader.
5
Når den halve time er gået, tager du kartoflerne ud for at pensle dem med smeltet smør, hvorefter du steger dem i yderligere 10 minutter, stadig ved 177 grader.
6
Afslut din tilberedning ved at pynte hasselbackkartoflerne med finthakket persille. Velbekomme!