Hasselbackkartofler i airfryer
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | kartofler mellemstore |
2 spsk. | olivenolie |
2 tsk. | salt |
0.5 tsk. | sort peber |
0.25 tsk. | hvidløgspulver |
2 spsk. | smeltet smør |
2 spsk. | finthakket persille |
Sådan gør du
-
1Begynd din tilberedning ved at gøre kartoflerne klar til airfryeren. Vask dem i vand, dup dem tørre med papir/viskestykke. Sæt derefter din airfryer på 177 grader.
-
2Skær kartoflerne i tynde skiver, snittene skal være cirka en halv centimeter fra hinanden, men skær ikke hele vejen igennem.
-
3Vend kartoflerne i olivenolie – krydr dem derefter med salt, peber og hvidløgspulver.
-
4Læg dine kartofler i madkurven fra din airfryer og giv hele omgangen en halv time ved de 177 grader.
-
5Når den halve time er gået, tager du kartoflerne ud for at pensle dem med smeltet smør, hvorefter du steger dem i yderligere 10 minutter, stadig ved 177 grader.
-
6Afslut din tilberedning ved at pynte hasselbackkartoflerne med finthakket persille. Velbekomme!