Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
De spiselige spindelvæv er simple at lave.
Du skal bruge:
Sådan gør du:
Knæk en håndfuld saltstænger over på midten, og læg dem på bagepapir med enderne mod hinanden, så de former en stjerne. Lav så mange stjerner, som du vil.
Smelt chokoladen - du kan både bruge mørk, lys og hvid chokolade - og kom den smeltede chokolade i en sprøjtepose. Klip et lille hul i posen, og sprøjt chokoladen ud over saltstængerne, så det ligner spindelvæv (se videoen ovenfor).
Lad chokoladen størkne helt, inden du serverer spindelvævene. Har du travlt, kan du komme spindelvævene i køleskabet, hvor chokoladen vil størkne hurtigere.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10