Corn dogs med Audu Cremet og ranch dressing
- 4 Personer
Corndogs
- | Olie til dybstening |
125 g | majsmel |
75 g | hvedemel |
1 tsk. | bagepulver |
1 tsk. | røget paprika |
2 dl. | Kærnemælk |
1 stk. | æg |
50 g | Audu Cremet |
8 stk. | pølser |
8 stk. | bambusspyd , lange |
4 spsk. | Maizena |
Ranch dressing
1 dl. | cremefraiche |
1 bundt | persille , finthakket |
1 bundt | dild , finthakket |
0.5 tsk. | paprika |
1 spsk. | mayonnaise |
- | salt |
- | peber |
Sådan gør du
-
1Fyld olie i en stor stegepande, til den står ca. 2 cm højt, og varm den op ved jævn til kraftig varme. Tjek om olien er varm nok ved at stikke en træske ned i olien. Når det bobler omkring træskeen, er olien klar.
-
2Bland i mellemtiden majsmel, hvedemel, bagepulver, røget paprika, kærnemælk, æg og Audu Cremet godt sammen i en skål, til du har en jævn og tyktflydende dej.
-
3Kom pølserne på bambusspyddene, vend dem i maizena, dyp dem i dejen, og fritér dine corn dogs i den varme olie. Pas på de ikke klistrer sammen. Tag dem op af olien, og lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.
-
4Bland cremefraiche, krydderurter, paprika og mayonnaise sammen, og smag til med salt og peber. Servér dine corn dogs med en klat ranchdressing til.
-
5Tip: Overskydende Audu Cremet kan evt. laves til sprøde ostechips ved at lægge det i små dynger på en stor stegepande og stege det sprødt ved jævn varme.