Corn dogs med Audu Cremet og ranch dressing
AFTENSMAD

Corn dogs med Audu Cremet og ranch dressing

Corn dogs består af pølser dyppet i en dej baseret på majsmel, som derefter steges sprøde. Retten er her lavet med halvt plantebasseret topping fra danske Audu, som har udviklet opskriften. Du kan også fint bruge almindelig ostetopping.
  • 4 Personer

Corndogs

- Olie til dybstening
125 g majsmel
75 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. røget paprika
2 dl. Kærnemælk
1 stk. æg
50 g Audu Cremet
8 stk. pølser
8 stk. bambusspyd , lange
4 spsk. Maizena

Ranch dressing

1 dl. cremefraiche
1 bundt persille , finthakket
1 bundt dild , finthakket
0.5 tsk. paprika
1 spsk. mayonnaise
- salt
- peber


Sådan gør du

  1. 1
    Fyld olie i en stor stegepande, til den står ca. 2 cm højt, og varm den op ved jævn til kraftig varme. Tjek om olien er varm nok ved at stikke en træske ned i olien. Når det bobler omkring træskeen, er olien klar.
  2. 2
    Bland i mellemtiden majsmel, hvedemel, bagepulver, røget paprika, kærnemælk, æg og Audu Cremet godt sammen i en skål, til du har en jævn og tyktflydende dej.
  3. 3
    Kom pølserne på bambusspyddene, vend dem i maizena, dyp dem i dejen, og fritér dine corn dogs i den varme olie. Pas på de ikke klistrer sammen. Tag dem op af olien, og lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.
  4. 4
    Bland cremefraiche, krydderurter, paprika og mayonnaise sammen, og smag til med salt og peber. Servér dine corn dogs med en klat ranchdressing til.
  5. 5
    Tip: Overskydende Audu Cremet kan evt. laves til sprøde ostechips ved at lægge det i små dynger på en stor stegepande og stege det sprødt ved jævn varme.