Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
3 spsk. | olivenolie |
2 stk | Løg, hakkede |
3 stængler | bladselleri hakkede |
3 fed | hvidløg pressede |
1 stk. | rød chili mild, hakket |
300 g | svampe i tern |
1 dåse | tomatpure |
600 g | mosede tomater eller hakkede |
1 tsk. | tørret rosmarin |
2 stk | laurbærblade |
3 tsk. | tørret oregano |
400 g | linser kogte og afdryppede |
2 spsk. | balsamicoeddike |
lidt | salt og sort peber |
10 stk | lasagneplader |
4 dl. | bechamel- eller mornaysauce |
250 g | frisk mozarellaost i skiver |
Hvis du vil have ekstra fylde i smagen, så brug røgsalt eller urtesalt i stedet for almindeligt salt, eller tilsæt et par skefulde koncentreret grøntsagsbouillon.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10