Redaktionen anbefaler






3 spsk. | olivenolie |
2 stk. | Løg, hakkede |
3 stængler | bladselleri hakkede |
3 fed | hvidløg pressede |
1 stk. | rød chili mild, hakket |
300 g | svampe i tern |
1 dåse | tomatpure |
600 g | mosede tomater eller hakkede |
1 tsk. | tørret rosmarin |
2 stk. | laurbærblade |
3 tsk. | tørret oregano |
400 g | linser kogte og afdryppede |
2 spsk. | balsamicoeddike |
lidt | salt og sort peber |
10 stk. | lasagneplader |
4 dl | bechamel- eller mornaysauce |
250 g | frisk mozarellaost i skiver |
Hvis du vil have ekstra fylde i smagen, så brug røgsalt eller urtesalt i stedet for almindeligt salt, eller tilsæt et par skefulde koncentreret grøntsagsbouillon.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10